Happy grön jul

Med tanke på tidigare inlagt inlägg så tänkte jag att vi kör lite i samma anda :)
 

Vill du fira en miljösmart jul och slippa stressen?

Då är det dags att beställa din ekologiska julkasse!

I år kan du få ett 100 % vegetariskt julbord hemkört direkt till din dörr! Slipp julstressen i affärerna och lägg istället din tid på att laga god, nyttig och klimatsmart julmat hemma i köket. Matkassen innehåller som vanligt minst 90 % ekologiska varor! Du får matvaror av bästa kvalité samt ett matlagningsschema med recept på våra noga utvalda julfavoriter som du i lugn och ro kan laga hemma i ditt kök.

Vem har sagt att du måste avstå skinkan, hemlagade köttbullar och sill på jul bara för att du äter vegetariskt? I Julkassen får du traditionella julrätter i ny fräsch tappning! Mycket bättre både för din hälsa, djuren och miljön!

Kan välja mellan stora(10-12 pers) och lilla (4-6) julkassen
HÄR

Har lånat texten ifrån dom länkade gällande sidorna.
Dessa tips finns i sthlmstrakten och den ovan också uppsala.
Men tips på julbord nedan finns listade lite överallt och kolla också in receptsidan som är länkad för inspiration.
Är du sugen på liknande julkasse i tex Göteborg/malmö eller andra ställen så finns det nog något i  stil som man lätt kan googla upp:)
 

Julen hemkörd till din dörr

Stressad Stockholmsvegetarian, nybliven vegan eller miljömedveten julfirare? Denna jul slipper du välja mellan att stå i timtal i köket eller få medlidsamma blickar från släktingar när det enda på julbordet som inte innehåller djurdelar är potatis och knäckebröd. Veganfoods levererar en komplett jultallrik till din ytterdörr, fullproppad med alla klassiska läckerheter från julbordet i helvegetarisk tappning!

Vad är jultallriken?

Jultallriken är ett komplett julbord för en person som levereras hem till din ytterdörr dagarna före julafton. Jultallriken levereras i tre lådor; av dessa är två redan färdiga att servera och den tredje värmer du enkelt i ugnen.

HÄR

Lite härliga recept och inspo inför din jul finns tex. HÄR

Och slutligen för den som är sugen på julbord....hos pintomagasin hittar du en del ställen som erbjuder julbord runtom i landet!

 

Vi låter oss i vilket fall inspireras till en mer medveten & grön god jul.