Conscious make <3

Lite härligheter från 100% Pure, bland annat lip Glaze vilket är helt fab! ..läppstift mer eller mindre :)
Ögonskugga..lip butter från Suki samt lite puder från Lily lolo bland annat och eco tools...sjukt mjuka borstar med ett klarare samvete!:)
#1 - - Linn:

Ok, nu bombarderar jag dig med kommentarer, men jag märker att vi har en del liknande åsikter och intressen... Var köper du ditt miljövänliga ej djurtestade smink, och har du några tips? Mascara, puder, rouge och ögonskugga...

Svar: Bara trevligt! Bombardera på! :) Kul...jadu, jag använder lite olika produkter. Fokus är främst att det antingen ska vara så naturligt som möjligt, eller inte testat på djur i någon form (dvs. inte heller ingredienser). Helst båda såklart. Sen finns det ju en del som är veganska och andra vegetariska osv..beror på vad man är ute efter. Jag tipsar om lite olika, vilket också är just min bloggs "nich" lite :) Så håll utkik! Men som sagt..beror lite på vad du är ute efter osv.. Ett märke om som jag gillar om man är ute efter naturligt är 100% Pure..de har också de mesta veganskt. Sen gillar jag mineralsmink...kika på Lily Lolo tex eller everyday minerals (Är också eko) tex. Mascara har ju 100% Pure med..du kan också kolla in Dr.hauskas b.l.a! Men, är du ute efter främst ej djurtestat eller är du vegan? :)
consciousblues