/
Hälsa /
mat & dryck /
Enkel Raw Dessert
Raw chocklad doppade frukter och bär!
Ingredienser
-
1 dl kokosolja
-
3 msk eko kakao
-
1 msk honung (eller Agave sirap)
-
3 krm eko vaniljpulver
Sen vilka frukter du vill doppa....förslag är jordgubbar, blåbär och annanas.
Mät upp kokosolja(smält i vattenbad), kakao, honung/Agave och vaniljpulver och rör om.
Rulla valda frukter och bär i chokladsmeten och lägg sedan på ett fat eller liknande och in i kylen eller frysen tills det stelnar. Sen färdigt!:)
Totalt conscious free ;)
Mät upp kokosolja(smält i vattenbad), kakao, honung/Agave och vaniljpulver och rör om.
Rulla valda frukter och bär i chokladsmeten och lägg sedan på ett fat eller liknande och in i kylen eller frysen tills det stelnar. Sen färdigt!:)
Totalt conscious free ;)