Gunry

Jag har mejlat runt en del till olika märken som säger att de inte testar på djur och som också är rätt "kända" av just den anledningen!
Jag valde ut några till att börja med som jag tyckte var lite extra intressant.
Har inte fått svar ännu från så många men de jag fått ifrån är b.l.a Gunry.
Dom har jag lagt märket tillmånga "säger att dom inte testar på djur" osv..

MEN, såhär löd svaret på min fråga:
Som jag skrivit i tidigare inlägg så gäller samma sak här..
Deras slutprodukter är inte testade på djur MEN dom tillverkar inget själva så dom kan inte garantera att ingredienserna i produkterna inte är testade på djur...såklart finner vi dom inte heller på några listor över icke djurtestat!
 

Så nu har vi benat ut den historien! :)
Många produkter och märken "gömmer sig" bakom sin slogan att det inte testas på djur p.g.a slutprodukt vilket enligt mig är otroligt missvisande.
Så många som går runt och tror att både det ena och det andra är anti djurtester och sedan så kan i själva verket ingredienserna vara det...nej, det gillar vi IKKE!!

(vill också hänvisa till tidigare inlägg där jag även hänvisar till varför det inte är sant att allt smink enligt EU:s standard inte är djurtestat, finns som sagt (som ni ser en hel del brister).

Kommer också under tiden hela tiden uppdatera från olika märken och dess svar! :)

Snygg och trygg..tack!

#1 - - Charlotte:

Tack för info! Blev förvirrad när jag hörde folk säga att de inte testar på djur och när jag inte hittade dem på djurens rätts lista

Svar: Absolut! Det var svaret jag fick då :)
consciousblues