Stella, we salute you!


http://www.youtube.com/watch?v=ldr0-jMCznM

Detta ovan är en länk där Stella berättar varför hon valt bort päls och skinn b.l.a, samt att skinn inte bara är en "slaktprodukt" utan skinnet i sig är såklart en vidrig handel!...
Väldigt vettigt att se men det förekommer som i de flesta fallen--->>> en del jobbiga sekvenser!...
Något som jag själv (kanske inte iof för min del eftersom jag redan tagit ställning men för andra) tycker är väldigt viktigt att se!

Så kan folk sluta gömma sig bakom chargonger som -"Jag vill inte veta" -"jag vill inte se mår så dåligt då"
-"Skinn är bättre för miljön och det är så svårt att hitta skor" ...Ren egoism och dumhet faktiskt!

Lika bra att man är ärlig ju och sparar på kraften.
Antingen är man bara lat, bryr sig helt enkelt inte om djurs lidande, eller bryr sig mer om att man själv ska kunna köpa alla förgiftade (Ja, det mesta är just det) kläder, skönhetsprodukter..dyra som billiga och sen skinn och päls såklart!
Speciellt när det idag inte ens är svårt, det är ju liksom så jädrans lätt att "vara snygg utan"?

Det är så mycket bättre för både kropp och själ (både vad gäller maten vi stoppar i oss som till vad vi faktiskt matar våran hud med genom olika oftast djurtestade och produkter med ofantliga faktiskt farliga ingredienser).
Wake up and smell the....carcass? ...säger jag!

Keep it real, stay fashion ;)
#1 - - Lisa:

Just när det gäller skinn- och pälsklädsel; För några år sedan spreds klipp från "Uppdrag Granskning" runt och det visade att folk inte ignorerade. Men frågan är varför man ignorerar djurens lidande nu när man inte gjorde det då. Reportagen har inte förändrat industrin i sig, så varför blicka åt andra hållet?
Dessutom förstår jag inte varför man envisas med att använda sig av "äkta vara" när det finns fejkade versioner. Det finns fejk-päls och fejk-skinn som är minst lika snyggt som äkta skinn och päls. Jag har haft en fejk-skinnjacka i ett par år nu, och den är fortfarande i bra skick, så varför skulle man inte kunna satsa på det? Miljön skadas i vilket fall som helst så då kan man ju tänka på djuren.

Jag tycker att det är underbart att du tar upp ett sådant här ämne!

Svar: Jo, det uppmärksammas ju till och från hur djuren har det. Nyss var det ju tex en dokumentär om minkfarmar b.l.a!
Tycks dock glömmas bort eller "viftas bort" lika fort och så röstades det emot för en motion där minkarna skulle få möjlighet att leva bättre! Hur tänker man då? Men plånboken antar jag..För att inte glömma när grisindustrin uppmärksammades nära juletider om grisarnas plågade förhållanden, det har vi glömt idag...för att inte nämna repotaget om dun och anklever.
Håller med dig helt!
Industrin i sig förändras tyvärr inte. Tycker vi med minkarna fått lite bevis på varför! =/ Men för mig och det jag hoppas att det för andra kommer att bli så är det viktigast att ta ställning själv och sedan engagera sig och försöka göra det man kan för djurens situation! Min blogg går ju lite ut på att leta upp märken som är djurvänliga m,m!
Tack så mycket snälla du,vad kul! :)
consciousblues