Sommar=tan

Nu är det ju hög tid för en schysst "tan"?
Antingen gillar man att vara lite solbränd och brun eller så är man mer den som glatt undviker solens strålar.
Dock får vi inte glömma att vi nu ska och kan samla på oss D-vitamin, men i måttlig mängd såklart.
För dom som vill ha snabba resultat eller bara vill slippa momentet med att steka kan jag tipsa om en brun utan sol som jag köpt på närmaste hälsokost (finns såklart på internet).

Här har ni info om den: http://www.rosenserien.com/index.php?option=com_content&view=article&id=89&Itemid=188&lang=sv

Går även att sola med ..

Rosenserien och miljön:
Att värna om vår miljö och vår jord ligger Rosenserien varmt om hjärtat. Förpackningarna är alla av återvinningsbar och giftfri plast och trycket är miljövänligt. Vi har inte heller några extra kartonger utanpå förpackningarna. Att tillverkningen sker i Sverige (Östersund och Strängnäs) och att produkterna är så koncentrerade och dryga gör Rosenserien till ett klimatsmart val. Det ger både mindre volymer och kortare sträckor att transportera, vilket ger mindre koldioxidutsläpp. Det gör också att du som kund under ett år förbrukar färre antal förpackningar och det går åt mindre förpackningsmaterial. Att råvarorna är ekologiskt odlade bidrar också till en bättre miljö, både för dig som använder produkten, för odlaren och för vår jord. Miljömärkningen Svanen är ytterligare en garanti att produkterna är ett bra val för vår miljö.

Behöver jag ens nämna att: Några tester på djur förekommer inte och Rosenserien finns med på Djurens Rätts lista över företag som inte använder råvaror som är testade på djur.


Härligt va! Brun utan att kröka ett fjun ;)