Grönkål

Tider som dessa passar det fint att uppmärksamma grönkålen lite extra.
Rik på antioxidanter, betakaroten,lutein, zeaxanthin(bidrar till att förebygga cancer samt friska ögon b.l.a) & näringsämnen som A-C och K vitamin, folat & mineralämnena kalium och järn.
Grönkål har även högt vatten och fiber innehåll och lite energi.
Alla godingar ovan bidrar till en rad hälsofördelar för kroppen.
Bunkra upp!
 
Ät raw, i sallad, smoothien, gör chips, gör galet god stuvning, ha i maten, gör paj...tja, ni hajjar;)
#1 - - elsa:

Fantastiskt bra tips och recept du har, är väldigt intresserad av hälsa och mat (trots att jag är så ung)! Och grönkål ska jag äta oftare ;)

Svar: Oh vad roligt att du tycker det! :) Kul! :)
consciousblues

#2 - - Min kamp mot cancer:

Kanske man skulle ätit mer av innan man fick cancer, fast jag tror att min sjukdom beror på annat.

Svar: Alla tankar till dig
consciousblues