Wake up

#1 - - Nadja:

Har spridit denna film till människor omkring mig då jag hört så mycket om den. Har dock inte kollat själv eftersom jag, precis som du, reagerar alldeles för starkt och jag tror inte jag är mottaglig för dessa levande bilder. Räckte att jag läste om den. Går nog sönder en del om jag tittar. Men en kompis har kollat och berättat att han lärde sig mycket om hur alla industrier som inkluderar djurhållningar till höger och vänster ser ut och hur fasansfullt det faktiskt är. Det han reagerade starkast på var de massiva nöt (protein) fabrikerna och pälsindustrin. Jag vill ju inte tro på att grymhet är en mänsklig tendens men ibland undrar man..

Svar: Vad bra att du precis som jag tipsar den vidare.Det är tråkigt nog många gånger främst såna som du och jag som redan är medveta som just träffar på filmer som denna, medans majoriteten av de som verkligen borde se den inte ser.
Önskan finns att fler och fler slutar blunda och börjar ta till sig och se de indstrier och den grymhet som medparten av folket faktiskt dagligen hjälper till att stödja och driva. Det är så otroligt ledsamt och många gånger för de som tagit ställning frustrerande när de flesta runtomkring skiter blanka fan i rent ut sagt..men ju fler och fler vi blir :) Allting räknas, annars hade jag gett upp för längesen MEN icke ;)
consciousblues