På Gym

 
 
Jag gillar kokosvatten och har nämt det i tidigare inlägg. Kokosvatten är också något som jag många gånger har med i väskan till träning. Jag brukar slurpa i mig en mindre flaska likt den ovan efteråt.
Jag brukar återanvända sånna mindre förpackningar av olika slag och när jag köper större förpackningar så passar dom perfekt att hälla i (den förpackingen högst ovan räcker till två sånna nedan(paulins), prismässigt i längden så är den högst ovan alltså också billigare+organic & det gillar vi ju allra bäst).
 
Det har ju dykt upp ett par stycken olika kokosvatten nu och givetvis är det kanske inget man konsumerar som vanligt vatten i mängd och är nog inte så plånboksvänligt heller men är ju perfekt att köpa till tex träningen (istället för någon sportdryck tex,) Sportdrycker (nu har inte jag koll på alla) men det känns lite hej vi proppar i en massa mjölk, socker av något slag/aspartam så det smakar gott och sen lite syntetiska ämnen på det- så var kroppen stabiliserad;D Närå men jag kan tycka att det känns lite överdrivet många gånger..och då passar det väl alldeles utmärkt med lite naturligt kokosvatten istället!? ;D
 
Jag förstår absolut tanken (finns ju mycket som är av den vettigare kalibern på bars och sportmarknaden med, finns ju tex raw bars och annat där man som sagt slipper onödigt strunt) men jag är väl mer den som hellre då tar med mig eget "fika" om det nu ska med (-eller det av den vettigare kalibern) ;).
Jag tror vanligt vatten många gånger funkar alldeles utmärkt, men om man vill spexa till det stundtals så kan man ibland ta med sig lite kokosvatten och sen istället för att köpa andra "återhämtningsprodukter" likt iaf den jag beskrev ovan så kör på det hemmagjorda fikat istället!? :) Ta med nötter, banan, smoothies, eller gör egna bars och bollar etc..det fina är att man slipper onödigt strunt med förmodligen liknande effekt bara minus det "det dåliga".
 
 
Well :D  info om just kokosvatten hittar ni iaf här