i necessären

 
I min necessär ligger bland annat dom här två produkterna från märket Urban Decay.
Lush lash mascara (growth serum-infused conditioning mascara) och brow styling brush & setting gel.
Ni kan hitta produkterna & mer info hos beautybay som produkterna är länkade till.
Mascaran sägs ge näring till fransarna och göra dom tjockare och längre osv. ska va bra för torra och trista fransar och kan ju vara schysst då att ha en mascara som ger näring i samma veva :) 
Brow styling brush är precis som det låter en ögonbryns gel som hjälper till att hålla brynen på plats.
(Stort fan av ögonbryns gel btw!:D) 
Om mascaran helt håller vad den lovar är lite oklart och kanske upp till var och en men jag gillar den!
Den är enkel att jobba med och man kan bygga på lite lager och man får helt ok separerade fransar osv. Tycker också den ger helt ok längd och att jag faktiskt ändå kan uppleva att den känns närande för fransarna. Jag tycker också att mascaran trots att den inte är vattenfast håller rätt eller t.o.m bra. Denna har jag på mig på dagar som kvällar.
Ögonbryns gelen levererar det den ska och är ändå rätt lätt i konsistensen och blir inte superhård och flagning utan lägger sig fint och blir lite mer naturligt. Borsten ser också något annorlunda ut (som en pensel) istället för den typiska mascara borsten. En klar favvo iallafall! Det är dom båda.
Värt att nämna är att det här märket inte riktigt går under eko reko naturligt katogorin utan är ett sminkmärke med leaping bunny cert osv...så det är djurschysst (ej testat på djur och också med ett veganskt urval) men tämligen inte fullt så grönt som man kanske skulle vilja ha det :) 
Men jag gillar dom och märket är ju rätt hypat (främst deras ögonskuggor-paletter, primers osv) och känt för att vara just djurschysst och för just den delen så kommer dom rätt långt!
#1 - - Alexsandra:

Bra tips, bra och fin blogg du har! :)

Svar: :) Tack snälla!
consciousblues