Tea Tip

Skin smart löste
Har skrivit kort om det tidigare, har just nu cucumber mint i mitt skafferi.
Jag är som sagt en sucker för det här är bra för produkter och ett te som är bra för hyn? Ja tack! :D
Om dessa verkligen gör underverk eller inte må vara upp till var och en att bedöma, men härliga smaker, söta burkar och mumsigt te är det iallafall!
 
"Tea Forté’s Skin-Smart Collection är antioxidant förstärkta teer som minutiöst blandats för att arbeta med kroppens kemi för att skydda och ta hand om huden inifrån. Dessa ekologiska teer ger en avgiftande effekt genom rikligt växtbaserade antioxidanter, ett kraftfullt verktyg för hudens återhämtning och kampen mot synliga tecken på hudens åldrande. Med en integrerad strategi för skönhet, främjar dessa läckra teer till att bevara ett mer lystert utseende och hjälper till att både hålla dig och känna dig vacker."
 
Frågor på det?;D
#1 - - LORISSA LOVEBOMB:

Du har verkligen en härlig nisch på din blogg :D

sv: Ja, jag också, de har så vacker fjäderdräkt!

Svar: Kul du tycker det! :)
consciousblues

#2 - - Jennifer Falk:

OMG det där vill jag pröva! Vart hittar man det? :D

Svar: Kul! :) Du hittar det antingen överst på mitt inlägg där jag skrivit teets namn så finns en länk :) Annars brukar de finnas i välsorterade hälsokost butiker å liknande :)
consciousblues

#3 - - wilma matthias:

har du smakat flera av dom? vilket är godast? :)

Svar: Inte alla dock :) Men gå på magkänslan och ta den smaken du tycker låter godast ;) På länken som jag satt in (skin smart löste) kommer du in till en sida där de säljs b.l.a och kan läsa lite om smakerna osv :)
consciousblues

#4 - - Tess:

Låter ju helt perfekt! Tack för tipset! :D Kram

Svar: Härligt! :) Så lite så ;) kram på dig!
consciousblues