Good Guys Don´t wear leather

 
 
Skokärlek från GoodGuys!
Ett par boots är nog det jag har på fötterna allra helst och jag fyndade dom här snygga låga svarta boosen i konstmocka från good guys don´t wear leather på rean i min storlek. Hurra!
Modellen heter Ella och som det verkar så kommer dom fyllas på med storlekar på webben i februari i svart om jag förstått det rätt. (För den glade finns det fortfarande ett par kvar i damstorlek i färgen Nude dock och nån herrstorlek på dom svarta) Bästa kapet, och hinner jag slita ut dom kommer jag försöka se till att skaffa mig ett par nya i februari! Verkar dessvärre inte som att dom i Nude kommer att fyllas på då, synd, för dom hade jag verkligen velat ha. Kanske dom dyker upp sen. Förutom Ella är bootsen Duke, Lena och Nina ursnygga och finns i lite olika färger och fler tjusiga modeller finns det både för tjejer och killar. Vem behöver boots gjorda av läder? pfft.
 "The shoes are unisex, designed in Paris and made in Portugal. All materials are waterproof, non toxic, breathable, durable and light. Good Guys try to make a difference by creating a fashionable, yet vegan shoe which contains no animal ingredients" - www.goodguys.fr 
#1 - - Helena:

Sjukt snygga!

Svar: Perfekta vardagsbootsen :)
consciousblues