/ skönhet /

Aromi liquid lipstick

I dagarna fick jag hem några produkter ifrån Kissed by Eco som jag  beställt. Jag hade bland annat köpt dom här två flytande läppstiften ifrån märket Aromi!
De här är i färgerna Rich Rosewood (som är en mörkare brunröd färg) och Electric Orchid som är en klar rosa nyans. Riktigt snygga!
Dom appliceras som ett läppglans som sen blir matt och dom är gjorda för att sitta på plats i timmar utan att smeta eller kladda. Hur bra som helst.
 Aromis produkter görs för hand och är veganska, certifierade av Leaping bunny och Peta.
Förutom dom grymma flytande läppstiften har Aromi också ögonskuggor, parfymer-cologne (ja t.o.m mustachvax), läppglans och läppstift. Ni kan se hela sortimentet och ta reda på mer om märket på hemsidan, aromibeauty!
Mycket av Aromis sortiment hittar ni som nämnt också hos Kissed by eco och det har precis kommit in flera av Aromis parfymer tex.
Kissed by eco för övrigt är ju en webbutik som har fokus på djurvänliga produkter där många av märkena är certifierade av Leaping bunny eller peta och mycket är veganskt och/eller naturligt och ekologiskt.
När man sen beställer så doneras också en summa till ett aktuellt miljö-eller djurrättsprojekt(man kan även ge ett eget bidrag vid beställning) som just nu stödjer World Animal Protections arbete för björnarna i den asiatiska björngallaindustrin  Å ni, är man sen medlem i Djurens rätt får man också 10% medlemsrabatt!  Det finns alltså all anledning att beställa gång på gång ;)
Jag har bara hunnit testa dom här flytande läppstiften lite snabbt men kan säga att jag tycker mycket om dom båda färgerna, konsistensen och resultatet efter applicering, jag upplevde när det blev matt att det verkligen satt bra. Jag ser fram emot att beställa mer ifrån märket!