/ Allmänt / mat & dryck /

Veganska ölbaren

 
 
Kvällspromenad och pizza på veganska ölbaren - ligger på Regeringsgatan 111.
Mysigt litet hak. Går man dit ganska tidigt en vardag får man nog plats, men vill man vara säker på att få plats ska man nog boka bord, särskilt på en helg. 
Tog en salamipizza. Plus för bea kluttarna! God pizza, enda är att det var lite styrka i den. Såg sen att det var chili i. Jag har blivit så fjösig för stark mat på äldre dagar. Kan jussom känna att det tar över lite, och det får liksom inte gärna ta över maten, men klart att det kan vara lite starkt med. Kan dock tänka mig att många gillar lite hetta i pizzan för den delen, och var ju inte svårare än att lägga dom åt sidan. Resten gick ner om man säger så! 
Får ta och prova kebabpizzan nästa gång. Finns ju en del på menyn, men då jag rätt sällan ändå äter pizza ute, är det klart det blir pizza.
Har lite svårt att slappna av och äter helst på helt veganska ställen. För den som vill dricka vegansk öl och inte behöva fundera kring om veganskt eller inte och med en meny med lite blandat att välja på, så är the the place to be.
Fanns kombucha och cuba cola zero, någon öl och något mer alkoholfritt på menyn om jag inte missminner mig. Lite högre i prisklass. Kanske inte där man hittar billig öl, men där man gärna sitter en stund. Hundar är välkommna!😍