pnk digger

 
Nya favvon, en rosa nyans - peachtree street från Pnk digger!
Fick den med i vegancuts och har använt den rätt flitigt sen dess ändå, ligger ofta med i väskan och nog har den blivit nött. När den tar slut kommer jag med stor sannorlikhet att köpa ny. Priset är ju rimligt men det plussas på en del med frakt så det är ju lite trist. Sitter helt ok på men precis som med de flesta så behöver man bättra på lite och sitter inte helt när man äter eller dricker. Men det gör inget, gillar den ändå. Tycker också om appliceringen med skruv och penseln. 
Pnk digger kan ni spana in här!

Semmeldagen

Semla idag såklart.
Tog receptet på vetedegen som finns i senaste vego numret och det blev jättegott.
Nu ska jag fika för andra gången idag, happy fettisdag!

Bagel street

 
Hatten på och tog mig till bagel street café idag vid hornstull, mycket värt det. Nom nom. Dom har nämligen en hel veganmeny att välja på, hur bra som helst. Tog en maxi vegan, riktigt gott! 
Klädd i vautecouture från topp till tå, eller ja nästan i allfall. Cole felt hat som jag skrivit om och kendall borrowed coat!

Senaste Vegan Cuts

 
 
Här är vad som fanns i den senaste vegan cuts boxen. I den fick man ett färgat läppbalsam från Crazy Rumors Hibiskiss i nyansen Tropical. (dom kan man för övrigt tilllsammans med fler av Crazy rumors läppbalsam enkelt klicka hem hos kissed by eco eller softskin tex.) I boxen fanns också ett nagellack i en snygg mörk-lila färg, en ljus skimrig mineral ögonskugga, body scrub samt shampoo och hårmask.
Rolig post är det bästa!

Välkommet

Ni har väl inte missat btw? Kissed by eco goes 100% vegan.
Ett välkommet beslut och ett plus i kanten för konsumenten, även för den som är icke vegan. Blir liksom bara bra grejer rakt igenom! 
Utförsäljningen på de sista produkterna som inte är just helt vegan hittar ni här. Tjipp!