Jonny´s vegan

 

 
Skor från Jonny´s vegan! 
Dom här skorna tilsammans med andra modeller (tex med hela vegan trycket rakt över skon- finns även i sandal) fanns ju med på ethical fashion show i Berlin förra sommaren. Dom hade mig vid vegan om man säger så :)
Jonny´s vegan kollektionen/modellerna kan man iallafall spana in här. Några av skorna finns också hos Avesu, bland annat dom jag införskaffat, men mina köpte jag på rea hos adis gladis. Sicket kap! 
Finns i flera storlekar uppåt dessutom och materialen är på olika sätt hållbara med miljötänk.
Sen får man ändå nämna lappen med peta stämpeln och skolådan. En liten genomgång av vegan filosofin och information om veganism.
Slut citaterat Albert Einsteins "Our task must be to free ourselves...by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature in its beauty".

chips

Lins och hummuschips som finns hos Life bland annat.
Köpte hummuschipsen med havssalt och linschipsen i tomat och basilika för att smaka.15 kronor kostar dom eller 4 för 3. Tänkte jag skulle hejda mig lite så köpte två. ..Vem lurar man egentligen. 
Förutom dom här finns också quinoachips i några smaker och hummus med chili och citron vad jag såg då. Blir att köpa några till och testa. Har redan hunnit smaka dom här och gillade hummuschipsen mest. Ändå inte så förvånad. Hummuschips ändå. Det enda är kanske att jag hade gillat om dom hade haft lite mer smak/lite mer salta, men jag tycker ändå dom var goda och dom i hummus kommer jag köpa igen.
Vill man att dom ska smaka lite mer kan man ju krydda lite själv med lite mer salt, nån anna krydda eller kanske strö över lite bjäst flingor?, ska testa det nästa gång. Även om dom är goda som dom är. Sen får jag pröva dom med chili och citron smaken nästa gång.
Linschipsen var ok dom med, men hummuschipsen var i allfall dom jag tyckte mest om.
Allt som allt. Bra med alternativ och mer snacks tillskott, det tycker vi om!

Vegan cuts

Senaste vegancuts boxen.
Den innehöll solkräm, en exfoliering/scrub att blanda i sin rengöring eller för sig själv med vatten och en naturlig och ekovänlig konjac aniktssvamp.
Lite info som stod med på förpackningen om ansiktssvampen var bland annat att den är bra för att rengöra på djupet, exfoliera och masssera, balansera ph och hjälpa minimera porer och göra huden mjuk samt främja cellförnyelsen (promote cell growth?) och ge naturligt glow vid daglig användning.
Det känns ju taget! 
Förutom det så fick man med oil blotting papper, perfekt att ha med i väskan för glans & touch up och funkar över smink.
 Dom sista produkterna är en solid parfym och ett läppglans. Dom två har jag redan hunnit med att använda ett par gånger.
Läppglanset är i sån nyans som jag gärna har (typ hela tiden) och parfymen luktar väldigt gott :)