Electric orchid/vegan cuts

Har på mig nyansen electric orchid idag som jag ju köpte hos kissed by eco och har nämt tidigare i bloggen här & här. Mer hittar ni hos Aromis hemsida, Aromibeauty! :)
Idag fick jag hem Vegan cuts boxen och det är som vanligt alltid kul! Ofta lyckas det prickas in något jag behöver och den här gången kändes krämen från Aubrey organics perfekt. Jag har precis gjort slut på absolut sista droppen av min ansiktskräm. Även mascaran börjar tryta och någon vårdande ansiktsolja satt jag och kikade på i dagarna. Ansiksmask/cleansern/scruben (tre i ett) känns också väldigt passande och rengöring behövs alltid, sen var det även ett prov med på en body scrub. Ska bli kul att testa. Mascaran ska bli intressant, har så känsliga ögon så får se hur den här blir! Tänkte jag skulle ta och visa några favoriter som jag hittat under tiden jag haft beautyboxen längre fram. 
Mer info för nu hittar ni i allafall som tidigare inne hos vegancuts*

Äntligen semla

 Sådärja, Som jag har längtat efter en!!
Kör som förra året efter vegomagasinets recept på semlor som ni hittar här!  
Mycket, mycket gott :) 

Underprotection fynd

Rean hos underprotection, så mycket fint!
Hittade flera favoriter och dom ovan är några av dom. I alla dessa finns det fortfarande storlekar kvar i, och om inte annat så finns det nyheter att se fram emot snart och sätta upp på önskelistan :) 
underprotection.dk