/
Hälsa /
mat & dryck /
Kombucha
Brukar jag ta ett glas ibland!
Den här är från goodstore och finns i red eller green med de finns också Kombucha i andra olika smaker!
Varför Kombucha:
Jo för att kombucha är lätt kolsyrat, fermenterat ekologiskt te.
Det har heller inte hettats upp under framställningen vilket gör att alla färska levande näringsämnen finns kvar.
Raw food!<3
Kombucha är också en mjölksyrabakteriekultur vilken får jäsa med ekologiskt te. Under processen bildas en rad näringsämnen: antioxidanter, organiska syror, enzymer och b-vitaminer.
Bra för mage och imun! Kalas!
Finns på lite olika butiker, info-> http://svenskkombucha.se/ och finns på http://www.goodstore.se
Den här är från goodstore och finns i red eller green med de finns också Kombucha i andra olika smaker!
Varför Kombucha:
Jo för att kombucha är lätt kolsyrat, fermenterat ekologiskt te.
Det har heller inte hettats upp under framställningen vilket gör att alla färska levande näringsämnen finns kvar.
Raw food!<3
Kombucha är också en mjölksyrabakteriekultur vilken får jäsa med ekologiskt te. Under processen bildas en rad näringsämnen: antioxidanter, organiska syror, enzymer och b-vitaminer.
Bra för mage och imun! Kalas!
Finns på lite olika butiker, info-> http://svenskkombucha.se/ och finns på http://www.goodstore.se