Det där med kött findus och lasagne

 
Ja vad ska man säga. Kött och mejeriindustrin styrs av pengar och de bryr sig knappast om vare sig folkhälsa eller djurs välmående och såklart inte heller om de slänger i lite hästkött i det annat påstådda.
Kan även inflika med att de här hästarnas öde är nog allt annat än trevligt, har figurerat x antal kampanjer innan den här skandalen om hur man hanterar hästar på väg och vid slakt. Om det nu är någon skillnad på hästar eller en ko!?!
(Fundera också över hur mycket reklam, varor, affärer osv man möts av dagligen som faktiskt innehåller kött & animalier av något slag. Plussa sen på det på jordens befolkning och den efterfrågan av kött som krävs, djuren kan som sagt omöjligt ha det bra) Står ju ständigt om hur butiker om-märker kött och säljer kött som gått ut och fläskfilé som oxfilé osv.. Hur många skandaler ska det egentligen behövas för att folk på riktigt ändå ska börja ifrågasätta köttindustrin? (Som om det inte redan vore nog bara med djurens plågsamma situation) låt er inte underkastas av kött(hel&halvfabrikats) industrin & livsmedelsindustrin. Ta vara på er röst som konsument, för djuren, miljön och inte minst för egen del!
 

Artikeln